Thuis in Etten-Leur

Verkoop je huis met een makelaar uit Etten-Leur!

Wil je alles weten over het verkopen van een woning in Etten-Leur?

Als je jouw huis wilt verkopen in Etten-Leur, dan ben je bij 076 Makelaardij aan het juiste adres. Wij hebben 100% focus op Etten-Leur en verkopen dan ook uitsluitend huizen in Etten-Leur. Hierdoor weten we precies wat er speelt in de markt en kunnen we meer service bieden. Je huis verkopen is een financiële maar ook een emotionele beslissing. Daarom staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Je gaat je meest kostbare bezit in onze handen leggen en dat moet goed voelen. Wanneer wij jouw huis mogen verkopen, dan ontzorgen wij je in het hele verkoopproces. We maken een planning en aanpak die bij jouw wensen past. Hoe we dit doen, leggen we graag uit onder het genot van een kopje koffie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Jouw huis verkopen via 076 Makelaardij

Vanaf het moment dat we jouw woning mogen verkopen, vormen we een team. Samen gaan we voor het beste resultaat. Om snel en makkelijk te communiceren met elkaar maken we een WhatsApp-groep aan. Hierin kun je 7 dagen per week vragen aan ons stellen en houden wij jou op de hoogte van alles wat er gaat gebeuren. We vullen samen de vragenlijsten in die bij een verkoop komen kijken. En voordat de fotograaf komt gaan we er ook samen voor zorgen dat jouw woning er tip-top uit komt te zien. Als alles gereed is, en jij ook helemaal tevreden bent met onze uitwerking en presentatie, gaan we van start met de communicatie.

Wij zijn van mening dat alleen het beste goed genoeg is en zetten die extra stappen om jouw huis opvallend in de markt te zetten en voor de beste prijs te verkopen. Jouw woning krijgt een volledig eigen en uniek podium en we gebruiken alle social media platformen plus onze eigen middelen om bij potentiële kopers in de regio in beeld te komen. Uiteraard komt jouw woning ook op funda te staan. Kijkers kunnen bij ons 7 dagen per week terecht en krijgen ruim de tijd om jouw woning op hun gemak te bekijken. Hierdoor bereiken we het beste verkoopresultaat voor jouw woning.

 

Zie jij een verkoop via 076 Makelaardij wel zitten?

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw huis door 076 Makelaardij laten verkopen? Neem dan contact met ons op via 076-5320226 of stuur een e-mail via info@076makelaardij.nl. Of vul hieronder je gegevens in en we maken meteen een afspraak! 

Stappenplan woning verkopen in Etten-Leur

Kennismaking

Advies

Bezichtigingen

Verkopen

Plan een gratis verkoop advies gesprek in:

Ben jij benieuwd wat jouw woning op kan brengen in de markt? Bel dan voor een gratis en vrijblijvend verkoopadvies met 076-5320226 of stuur een e-mail via info@076makelaardij.nl

 • 10
  076 Makelaar. Fijne mensen die altijd afspraken nakomen. Zou zeker weer bij deze makelaar langs gaan als ik iets te verkopen had. 😃
  JAM Havermans
 • 10
  Top makelaar! Vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht, alles is vlekkeloos verlopen met een topresultaat. Verkoop van mijn huis mocht snel gebeuren en ze hebben daar als team ook feilloos op ingespeeld. Van te voren en gedurende het verkooptraject volgen ze een duidelijk plan en houden ze je via de app van alle ontwikkelingen/voortgang op de hoogte. Deze makelaar is dan ook zeer zeker een aanrader!
  Een funda gebruiker
 • 9
  Na eerst het huis van mijn ouders na 1 dag te hebben verkocht, en daarbij voor een prima begeleiding te hebben gezorgd, vroeg ik Jurgen eens te komen praten ivm de verkoop van onze eigen woning. Ook nu was de service, denk aan een stukje bereikbaarheid en Jurgens' enthousiasme, prima met een erg snelle verkoop tot gevolg.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Deskundige, vriendelijke en persoonlijke begeleiding. Contact via de groepsapp is echt heel prettig. Je blijft overal van op de hoogte. Ondanks de veranderde markt, mijn huis toch snel verkocht. Jurgen en Angela...echt top, bedankt voor alles.
  Verweij-Wilts
 • 9.5
  Erg persoonlijk, zeer goede communicatie, gaan mee in je wensen en geven goede adviezen. Angela en Jurgen hebben kennis van het werk wat ze doen. Ook als je het ergens niet mee eens bent of dingen graag op een andere manier wil zien dan passen ze dit graag voor je aan of kijken met je mee wat de mogelijkheden zijn. Mocht ik in de toekomst nog iets gaan kopen of verkopen, dan kom ik zeker terug naar 076makelaardij!
  Nicole Fiolet
 • 8
  makelaar kwam bij het eerste gesprek goed over was erg positief over onze woning en de grote tuin gaf meteen een hogere prijs aan dan andere makelaar
  Rijkevorsel
 • 9
  Een persoonlijke en fijne service. Fijn dat de sociale media zo efficiënt werd ingezet. Altijd de mogelijkheid tot direct contact met de makelaar, dat was heel prettig. En persoonlijk!
  Een funda gebruiker
 • 9.3
  Prima snel verkoopproces. Makelaar met kennis en kunde. Flexibel, snelle actie en reactie. Erg blij met resultaat!
  G.M. van Enter
 • 9
  Super service! Goede marktkennis en duidelijke communicatie, prijs kwaliteit verhouding prima, leuk team!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Ze helpen je bij je zoektocht en lopen op een zeer prettige manier met je door de woning en vertellen daarnaast veel informatie. Aanrader!
  Aniek