Thuis in Etten-Leur

Verkoop je huis met een makelaar uit Etten-Leur!

Wil je alles weten over het verkopen van een woning in Etten-Leur?

Als je jouw huis wilt verkopen in Etten-Leur, dan ben je bij 076 Makelaardij aan het juiste adres. Wij hebben 100% focus op Etten-Leur en verkopen dan ook uitsluitend huizen in Etten-Leur. Hierdoor weten we precies wat er speelt in de markt en kunnen we meer service bieden. Je huis verkopen is een financiële maar ook een emotionele beslissing. Daarom staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. Je gaat je meest kostbare bezit in onze handen leggen en dat moet goed voelen. Wanneer wij jouw huis mogen verkopen, dan ontzorgen wij je in het hele verkoopproces. We maken een planning en aanpak die bij jouw wensen past. Hoe we dit doen, leggen we graag uit onder het genot van een kopje koffie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Jouw huis verkopen via 076 Makelaardij

Vanaf het moment dat we jouw woning mogen verkopen, vormen we een team. Samen gaan we voor het beste resultaat. Om snel en makkelijk te communiceren met elkaar maken we een WhatsApp-groep aan. Hierin kun je 7 dagen per week vragen aan ons stellen en houden wij jou op de hoogte van alles wat er gaat gebeuren. We vullen samen de vragenlijsten in die bij een verkoop komen kijken. En voordat de fotograaf komt gaan we er ook samen voor zorgen dat jouw woning er tip-top uit komt te zien. Als alles gereed is, en jij ook helemaal tevreden bent met onze uitwerking en presentatie, gaan we van start met de communicatie.

Wij zijn van mening dat alleen het beste goed genoeg is en zetten die extra stappen om jouw huis opvallend in de markt te zetten en voor de beste prijs te verkopen. Jouw woning krijgt een volledig eigen en uniek podium en we gebruiken alle social media platformen plus onze eigen middelen om bij potentiële kopers in de regio in beeld te komen. Uiteraard komt jouw woning ook op funda te staan. Kijkers kunnen bij ons 7 dagen per week terecht en krijgen ruim de tijd om jouw woning op hun gemak te bekijken. Hierdoor bereiken we het beste verkoopresultaat voor jouw woning.

 

Zie jij een verkoop via 076 Makelaardij wel zitten?

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw huis door 076 Makelaardij laten verkopen? Neem dan contact met ons op via 076-5320226 of stuur een e-mail via info@076makelaardij.nl. Of vul hieronder je gegevens in en we maken meteen een afspraak! 

Stappenplan woning verkopen in Etten-Leur

Kennismaking

Advies

Bezichtigingen

Verkopen

Plan een gratis verkoop advies gesprek in:

Ben jij benieuwd wat jouw woning op kan brengen in de markt? Bel dan voor een gratis en vrijblijvend verkoopadvies met 076-5320226 of stuur een e-mail via info@076makelaardij.nl

 • 10
  Fantastische service, reageren snel en slagvaardig. Heel fijn team om mee samen te werken. Doorzetters en meedenkend. Team 076 heeft zowel voor mijn vader als voor mij perfect gehandeld bij aankoop en verkoop van verschillende huizen.
  Dennis Kock
 • 10
  De samenwerking met Jurgen en Angela verliep vlekkeloos. We werden goed op de hoogte gehouden na elke bezichtiging. Verder denken ze graag met je mee en ontzorgen je door bijvoorbeeld afspraken te maken met externe partijen om zo de doorlooptijd te minimaliseren. Fijne makelaarskantoor om mee samen te werken!
  Pei-Pei Pham-Liang
 • 9
  Het contact was perfect. Heel vriendelijk, meedenkend, enthousiast, zowel Jürgen als Angela. Wij zijn heel blij met deze makelaar en kunnen hem iedereen aanbevelen. Gemiddeld een 9 maar eigenlijk moet het een 10 met goud zijn. Groeten van Leo en Henny Marks
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Duidelijke afspraken. Goede brochure.goede communicatie. Korte lijnen, zodat je altijd iemand aan de telefoon krijgt die weet wie je bent en waar het over gaat.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Ons huis was binnen 2 dagen onder voorbehoud verkocht, dankzij Jurgen en Angela. Voor zowel kopers als verkopers wordt alles heel goed, duidelijk en eerlijk uitgelegd. Ook werd er een bouwkeuring gedaan. Super fijn als je een huis gaat kopen en zeker wilt weten dat er geen verborgen gebreken zijn! Ons huis is goed in beeld gebracht via de socials met een goede video en mooie foto’s. Bedankt!
  Albers
 • 10
  Deskundigheid
  Stan van Ginneken
 • 10
  Betrokken, accuraat, deskundig, klantvriendelijk, uitgebreide kennis van de markt. De verkoop is soepel verlopen voor zowel verkoper als koper
  Toon
 • 8
  Vriendelijk, accuraat en professioneel. 076 heeft de verwachting waargemaakt. Mijn woning werd inderdaad binnen een week verkocht.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Het contact met Angela verliep soepel en snel. Ze zijn bijna altijd wel te bereiken. De kennis van de markt en goed en ze had een duidelijk plan bij het uitzetten van de strategie, die goed voor ons werkte.
  Een funda gebruiker
 • 8.2
  Vooral in aanvang van het verkooptraject ging 076 voortvarend te werk. Korte lijntjes, snelle reactie op vragen en/of opmerkingen kortom - een klein team dat heel snel kan 'schakelen' en eigenlijk 24/7 bereikbaar is. Naarmate het traject een langere doorlooptijd kreeg (wellicht ook veroorzaakt door dalende vraagprijzen) werd de frequentie van het contact iets minder. Zeker toen er uiteindelijk een koper werd gevonden en de verkoop kon worden afgerond bleek dat zij over voldoende kennis, ervaring en deskundigheid beschikken om e.e.a. adequaat af te ronden.
  Een funda gebruiker