076 Makelaardij

Vraag jouw gratis verkoopadvies aan

Vraag jouw gratis verkoopadvies aan

Ben jij nieuwsgierig naar wat jouw woning in de huidige huizenmarkt op kan brengen? Of heb je (al) concrete verkoopplannen en ben je benieuwd hoe wij voor jou een succesvolle verkoop kunnen realiseren? Wij komen graag bij je langs om dat gratis en vrijblijvend te vertellen. Dat kan overdag, in de avond en in het weekend. De enige kosten zijn jouw tijd en een kop koffie. Laat je gegevens achter in het formulier hier aan de rechterzijde of stuur een mail naar info@076makelaardij.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Dat kan 7 dagen per week op 0765320226 .

Wat krijg je van ons?

Jij ontvangt een volledig verkoopadvies én unieke verkoopstrategie van het huis of appartement. Tijdens de afspraak maken we allereerst (nader) kennis met elkaar, lopen we samen een rondje door de woning om alles goed te bekijken en bespreken we de details plus wensen. Wij nemen uitgebreid de tijd om geheel vrijblijvend uit te leggen hoe wij werken en hoe wij voor jou het beste resultaat kunnen bereiken.

Daarna zoeken wij er voor jullie woning een aantal recente & relevante referenties bij en gebruiken we ook ons gevoel, onze ervaring en onze kennis van de Etten-Leurse woningmarkt. In het voorstel geven we naast de verwachte minimale opbrengst, ook advies met betrekking tot de vraagprijs. Met de juiste vraagprijs de markt in gaan is cruciaal. Het is een belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie die we gaan kiezen.  

 • 2
  Beld moeizaam terug
  A3 Jong
 • 8.3
  Een aanrader! Jurgen is een expert op de huizenmarkt in Etten-Leur. Efficiënte communicatie via whatts app. Gedrevenheid door zijn unieke verkoopstrategie maakt het een topper!
  Braspenning
 • 8.5
  Heel Pro actief. Gebruikt elk mogelijk middel om zo veel mogelijk potentiële kopers te bereiken. Zeer goed bereikbaar van s'morgens vroeg tot s'avonds laat en dit 7 dagen per week.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Je krijgt ruim de tijd om op je gemak de woning te bezichtigen, dit vonden wij een groot pluspunt. Het voelde voor ons open, oprecht en eerlijk aan.
  Buster
 • 9
  Het was een prettige samenwerking met de makelaar. In het voortraject is er een goed en duidelijk overleg geweest . En daardoor is de verkoop prima naar onze wens verlopen.
  van Gurp
 • 9.3
  We hebben de verkoop van ons huis met 076 makelaars als zeer prettig deskundig en betrokken ervaren . Ze zijn zeer vriendelijk en werken hard om je huis te verkopen.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Vriendelijk, accuraat en professioneel. 076 heeft de verwachting waargemaakt. Mijn woning werd inderdaad binnen een week verkocht.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Vriendelijk, duidelijk, weten waar ze het over hebben.
  van de Water
 • 10
  Zeer betrokken en gedreven makelaar. Gaat verder, waar anderen stoppen. Heeft kennis van zaken en kent de lokale markt. 076 Makelaardij weet met zijn manier van communiceren de juiste doelgroep te bereiken en dat heeft hij ook laten zien bij onze woning. Zeker de moeite waard om eens uit te nodigen voor een waardebepaling en voor je het weet is je huis verkocht. Een zeer fijne samenwerking.
  Hendrickx
 • 9
  Prima contact en begeleiding gehad bij verkoop van huis en alle randzaken er om heen 076 makelaardij bedankt voor de samenwerking
  Weterings