Thuis in Etten-Leur

Wij doen het
allemaal nét
even anders

Over 076 Makelaardij

Hallo! Wij zijn Jurgen en Angela Jaspers. In 2015 hebben wij 076 Makelaardij opgericht en sindsdien hebben we meer dan 1000 huizen succesvol verkocht in Etten-Leur. We zijn getrouwd, en we wonen in hartje Etten-Leur. Hierdoor kennen we dus alle ins en outs van dit prachtige dorp met stadse gemakken.

Jurgen is al meer dan 20 jaar actief in de makelaardij en Angela sinds 9 jaar. Hiervoor werkte zij als marketingspecialist. Samen zijn wij 076 Makelaardij: de ideale match van makelaardij en marketing onder één dak. Groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om het altijd persoonlijk te kunnen houden.

Aandacht en persoonlijke begeleiding staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Als we jouw woning mogen verkopen, vormen we één team en gaan we dat samen doen. Waarbij wij er zijn om jou zoveel mogelijk te ontzorgen.

Dit doen we door 7 dagen per week bereikbaar te zijn via telefoon en mail, maar we maken ook een WhatsApp-groep aan waarin je ons 24/7 alle vragen kunt stellen die je hebt.

Wij helpen je verder bij alles wat nodig is in de voorbereiding van de verkoop. Voordat we online staan, komt er namelijk nogal wat op je af en is er veel om naar te kijken. We komen op het gemak bij je langs en gaan dan samen aan de slag met het vele papierwerk wat ingevuld moet worden. Zo ben je er zeker van dat je alles correct hebt ingevuld.

Ook als de fotograaf komt, zijn wij erbij. We hebben een goede lijst met tips én mooie 076 verhuisdozen die je vooraf helpen met het opruimen. En op de dag zelf steken we de handen uit de mouwen om het op zijn allerbest vast te leggen.

In het online MOVE dossier waarmee we werken, wordt alles wat komt kijken bij de verkoop van jouw woning verzameld. Samen gaan we dit vullen en ervoor zorgen dat jouw woning de spotlight krijgt die het verdient, perfect gepresenteerd.

Door onze unieke marketingaanpak laten we overal waar het kan, jouw huis in alle glorie zien. Zo krijg je een eigen woningwebsite en is het te vinden op Funda, social media, ons eigen platform, in de voortuin, aan het raam, you name it. Alles om kenbaar te maken dat er een fantastisch huis te koop staat.

Wij maken dus gebruik van alle laatste technieken en marketingmiddelen zodat jouw woning succesvol verkocht wordt. Dit combineren we met persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Wij worden de gastheer/vrouw van jouw woning en zorgen ervoor dat de kijkers zich op hun gemak gaan voelen in jouw woning. Dit doen we onder andere door ervoor te zorgen dat zij alle tijd krijgen om de woning op hun gemak te bekijken. Bezichtigingen zijn bij ons mogelijk overdag, in de avond en in het weekend.

Het kopen van een woning is de grootste prive-uitgave die iemand in zijn leven gaat doen. Wij vinden dat je dat dan het beste kunt doen als je dit ook op je gemak kunt doen. En buiten kantoor uren zijn mensen het meest op hun gemak.

We gaan niet alleen het papierwerk voor de verkoop samen invullen. Ook als je hulp nodig hebt bij het invullen van de papieren van de notaris komen wij langs en helpen je daarmee.

Wij verkopen niet alleen jouw woning, maar begeleiden je tijdens het hele proces. Dit doen we met veel plezier, betrokkenheid en focus op Etten-Leur.

 

Wij staan voor:
 • Thuis in ontzorgen
 • Thuis in flexibiliteit
 • Thuis in succes
 • Thuis in Etten-Leur

Angela Jaspers van Dijke

06 - 86 86 0095
angela@076makelaardij.nl
Oprichter / Makelaar

Jurgen Jaspers

06 - 10 91 6749
jurgen@076makelaardij.nl
Oprichter / Makelaar

Wij maken graag kennis met jou!

Ben jij op zoek naar een makelaar in Etten-Leur? Bij 076 Makelaardij zijn we 100% gefocust op Etten-Leur en kennen de markt als onze broekzak. Wij ontzorgen het hele proces met onze persoonlijk aanpak. Wil jij jouw huis verkopen? Voel je dan welkom bij ons!

 • 10
  Zeer goede makelaar zal ik zeker aanbevelen hij hele goede service en kennis top kwaliteit ga zo door
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jurgen heeft ons geholpen ons droomhuis te vinden. Super snelle reactie, bezichtigingen buiten normale werktijden. Echt vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld.
  Joris & Kris
 • 9
  Fijne makelaar. Goed bereikbaar en zet zich in voor de klant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook is de uitstraling en deskundigheid erg goed.
  Een funda gebruiker
 • 9.8
  Het contact met de makelaar 076 was heel goed. Goede begeleiding en adviezen naar de bezichtigingen van een object toe. Jurgen en Angela kunnen zich verplaatsen in de behoefte van de koper, en handelen daar ook na. Het zijn echte mensen mensen. Ze staan altijd voor je klaar om iets te regelen of adviezen te geven,of om persoonlijke uitleg te komen geven, zijn ook altijd bereikbaar. Bij de aankoop van Slagveld 34 is er goed en snel gehandeld , wij zijn ook reuze blij met het eindresultaat.
  Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)
 • 8.8
  Direct goede klik, snelle manier van aanpakken via allerhande kanalen waardoor er een groot bereik is . Perfecte foto's, waardoor je bijna denkt : ik blijf in dat leuke huis wonen! Werkt vrijwel altijd en is dus ook vrijwel non-stop te bereiken op de ingestelde groepsapp, sneller kan bijna niet ! En dan dus inderdaad ook bezichtigingen op zaterdag en zondag . Binnen 3 weken verkocht !
  Een funda gebruiker
 • 7.8
  Als je een makelaar wilt die snel kan schakelen, snapt dat je graag snel beweging wilt in je verkoop en van korte lijnen houdt, ben je bij deze aan het goede adres. Niet de traditionele manier van verkoop, maar juist eentje van deze tijd. Hij heeft voor mij waargemaakt dat mijn huis in korte tijd naar tevreden (proces en prijs) verkocht is.
  Een funda gebruiker
 • 9.3
  076 heeft een duidelijke, eigen, aanpak. Er is aandacht voor detail m.b.t. de foto's en met het gebruik van social media wordt een breed publiek bereikt. Bij de bezichtigingen werd direct een reactie van de kijkers teruggekoppld; zo word je als verkoper echt betrokken bij de verkoop. Het hele proces was helder en transparant. Wij raden deze makelaar zeker aan!
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Fijne en duidelijke manier van communiceren. In alles betrokken omtrent de verkoop van de woning. Dat hebben wij als zeer fijn ervaren!
  Tim van Dijk
 • 8
  Alles is super verlopen. Zijn goed bereikbaar en hebben een handige app dat iedereen tegelijk van alles op de hoogte is
  Een funda gebruiker
 • 10
  Hele fijne makelaar, snel en duidelijk contact. Denken met je mee en erg behulpzaam. Heeft kennis van zaken
  Een funda gebruiker