Bij 076 Makelaardij ben je aan het juiste adres!

Taxatierapport nodig?

Een deskundige taxatie in Etten-Leur

Heb jij een woning gekocht in Etten-Leur en heb je een gevalideerd taxatierapport nodig? Dan ben je bij 076 Makelaardij aan het juiste adres. Omdat wij ons als kantoor 100% richten op verkopen in Etten-Leur, weten wij exact wat de huizen in Etten-Leur waard zijn. Maar ook als je bezig bent met de oversluiting van je hypotheek, de uitkoop van je ex-partner of om de rente opslag te verminderen, heb je een taxatierapport nodig. En dit kunnen wij uiteraard ook voor je doen.  

 

Redenen om een taxatie te laten doen door 076 makelaardij

Een taxatie is wel degelijk iets anders dan een waardebepaling; het is een onafhankelijk en gevalideerd rapport dat alleen door gecertificeerde makelaars kan worden opgemaakt. Een taxatierapport is een officieel document met objectieve waardebepaling van de woning of het appartement. Je hebt een taxatierapport nodig voor de bank bij het aanvragen van een hypotheek of (her)financiering, maar ook bij het opstellen of afwikkelen van fiscale kwesties zoals erfenis, schenking of scheiding.

 • Lokale kennis omdat wij 100% focus hebben op Etten-Leur
 • Professioneel en nwwi gevalideerd
 • Snelle oplevering
 • Deskundig en objectief
 • Aangesloten bij VBO, vastgoedcert en NRVT

Stappenplan woning taxatie in Etten-Leur

Afspraak inplannen

Woning inspectie

Taxatie uitwerken

Taxatierapport

Zullen we een gratis waardebepaling inplannen?

Wil je weten wat jouw woning waard is omdat je van plan bent deze te gaan verkopen in Etten-Leur? Dan maken wij graag een afspraak voor een waardebepaling van jouw huis of appartement.  Geheel gratis en vrijblijvend! Neem vandaag nog contact met ons op via 076-5320226 of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende uitleg over onze aankoopbegeleiding!

 • 9
  Wij hebben voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van 076 Makelaardij en zijn wederom onder de indruk van de geleverde kwaliteit en service! Van begin tot eind zijn we volledig ontzorgt, begeleid en ondersteund en heeft dit geleid tot een waanzinnig mooie aankoop en verkoop. De altijd snelle communicatie, daadkracht als er iets geregeld moet worden en het oog voor detail zorgt er voor dat wij iedereen 076 kunnen aanbevelen. Wij wensen 076 dan ook nog vele mooie aankopen/verkopen toe!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Prettig kennismakingsgesprek.
  Theo Hoeks
 • 10
  076 Makelaardij wekte vanaf het begin vertrouwen een goede partij te zijn. De deskundigheid, betrokkenheid, alert zijn op en tijdens belangrijke momenten van Angela en Jurgen gaf ons een goed en gerust gevoel. Het te verkopen huis was voordat het online was al verkocht. Dit toont de genoemde kwaliteiten van 076 Makelaardij !! Zodra er iets te melden was werd je via een Whatsapp geïnformeerd en al onze vragen werden direct beantwoord. Ook de begeleiding naar de notaris vonden we uitsteken.
  Fred
 • 10
  Wij zijn onwijs tevreden over 076Makelaardij! Denken met je mee en geven goede adviezen tijdens zowel aankoop- als verkooptraject. Laagdrempelig te benaderen en zeer prettig in contact, geen vraag is te veel. Na de bezichtiging een snelle terugkoppeling. Jurgen en Angela zijn persoonlijk, open en transparant, waardoor je het gevoel krijgt ze al jaren te kennen. Een aanrader!
  Patricia Voermans
 • 9
  Het contact liep erg vlot, ze reageren snel. Een fijn team!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Zeer betrokken en gedreven makelaar. Gaat verder, waar anderen stoppen. Heeft kennis van zaken en kent de lokale markt. 076 Makelaardij weet met zijn manier van communiceren de juiste doelgroep te bereiken en dat heeft hij ook laten zien bij onze woning. Zeker de moeite waard om eens uit te nodigen voor een waardebepaling en voor je het weet is je huis verkocht. Een zeer fijne samenwerking.
  Hendrickx
 • 9.3
  076 heeft een duidelijke, eigen, aanpak. Er is aandacht voor detail m.b.t. de foto's en met het gebruik van social media wordt een breed publiek bereikt. Bij de bezichtigingen werd direct een reactie van de kijkers teruggekoppld; zo word je als verkoper echt betrokken bij de verkoop. Het hele proces was helder en transparant. Wij raden deze makelaar zeker aan!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Fijne snelle communicatie en duidelijke en eerlijke informatie
  Woning
 • 2
  Omdat we ons huis wilden laten taxeren een aantal makelaars gebeld, waaronder 076 makelaardij. De dame die ik aan de lijn kreeg, wist niet of ze taxaties deden en ik zou de volgende dag terug gebeld worden. Niets meer gehoord en na een week zelf nog maar een keer gebeld. Ook toen werd mij verteld dat ik de volgende dag terug gebeld zou worden. Nu weer ruim een week later nog niets gehoord. Ik zal deze makelaar aan niemand aanbevelen en mocht ik zelf ooit willen verhuizen, dan wordt het zeker geen 076 makelaardij.
  Sten Nijssen
 • 8.8
  In een week een huis verkopen tegen vraagprijs, wat wil je nog meer? 7 dagen per week en tot laat in de uurtjes staat 076 makelaardij voor kopers en verkopers klaar! Ze zijn realistische in elk opzicht. Snel en makkelijk schakelen is een van de vele kenmerken van 076 makelaardij. Kortom een goeie, betrouwbare makelaar!
  Bram Mutsaers