076 makelaardij

Thuis in Etten-Leur

Contactformulier

Naast bellen, mailen of appen kun je hieronder ook een bericht voor ons achterlaten. Zodra je dat doet, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  076 Makelaardij

  Makelaarskantoor in Etten-Leur

  Oude Bredaseweg 8
  4872 AE Etten-Leur
  Nederland

  Email ons
  info@076makelaardij.nl

  Bel ons
  Telefoon: 076 53 20 226 

  KvK-nummer: 63668904
  BTW-nummer: NL8553.44.568.B01

  • 10
   Wij hebben zowel een huis gekocht als verkocht via 076 makelaardij. Er wordt ontzettend goed meegedacht en geen vraag is te veel op welk moment dan ook. Toen wij een huis gekocht hadden, maar even op de sleutel moesten wachten hielp Jurgen ons mee bij het vinden van een tijdelijke huurhuis. Top service met een GIGANTISCHE glimlach!
   Jacqueline Bharos
  • 10
   Super vriendelijk. Er word gelijk gereageerd op alle vragen. Zeer vakkundig Wij zijn super tevreden. Kon niet beter.
   Monique Mertens
  • 10
   Ons huis was binnen 2 dagen onder voorbehoud verkocht, dankzij Jurgen en Angela. Voor zowel kopers als verkopers wordt alles heel goed, duidelijk en eerlijk uitgelegd. Ook werd er een bouwkeuring gedaan. Super fijn als je een huis gaat kopen en zeker wilt weten dat er geen verborgen gebreken zijn! Ons huis is goed in beeld gebracht via de socials met een goede video en mooie foto’s. Bedankt!
   Albers
  • 8.8
   Angela en Jurgen houden je van alles goed op de hoogte leggen alles netjes stap voor stap uit , staan altijd voor je klaar mocht je tussendoor vragen hebben. Ze schakelen wanneer jij dit wilt . 2 fijne mensen die weten wat ze doen .
   Een funda gebruiker
  • 10
   Na diverse makelaars over de vloer te hebben gehad sprong 076 daar al bovenuit. Hun duidelijke uitleg, route plan en de overzichtelijke opzet om ons huis te verkopen sprak ons erg aan.

   We werden niet teleurgesteld. Vooral hun bereikbaarheid, snelheid, professionaliteit en manier van snel schakelen leidde er toe dat ons huis snel verkocht werd. Zowel bij de verkoop van onze eigen woning en aankoop van onze nieuwe woning kwamen zij netjes en op tijd alle afspraken na. Vragen via de speciaal aangemaakte Whatsapp groep werden snel en inhoudelijk beantwoord.

   Voor ons is 076Makelaardij een echte aanrader. Een frisse kijk op zaken en vooral niet stoffig.

   Makelaardij 2.0!
   Maarten Brink
  • 8
   Vriendelijk, accuraat en professioneel. 076 heeft de verwachting waargemaakt. Mijn woning werd inderdaad binnen een week verkocht.
   Een funda gebruiker
  • 10
   Zeer goede makelaar zal ik zeker aanbevelen hij hele goede service en kennis top kwaliteit ga zo door
   Een funda gebruiker
  • 7.8
   Het was voor ons een mooie en spannende tijd Ze stonden altijd klaar , niets was teveel we hoefde maar te bellen en ze waren er
   de Rijk
  • 10
   Fantastische service, reageren snel en slagvaardig. Heel fijn team om mee samen te werken. Doorzetters en meedenkend. Team 076 heeft zowel voor mijn vader als voor mij perfect gehandeld bij aankoop en verkoop van verschillende huizen.
   Dennis Kock
  • 10
   Met een goede marketing campagne, professionele aanpak en flexibele instelling van Jugen en Angela hebben we onze woning binnen 7 dagen boven al onze verwachtingen verkocht. 076makelaardij is een goede keuze om je woning te verkopen. Betrouwbaar, flexibel, helder & duidelijk.
   Rob luijkx