Thuis in Etten-Leur

Dit kunnen we allemaal voor jou doen in Etten-Leur!

Huis verkopen

Bij 076 Makelaardij uit Etten-Leur bieden we je een full-service volledig ontzorgd verkooptraject met een persoonlijke aanpak. Met makelaardij en marketing onder één dak zijn we groot genoeg om op te vallen, maar toch klein genoeg voor die persoonlijke klik. Onze kennismaking begint bij jou thuis onder het genot van een kop koffie. Kosten van zo'n gesprek eerste kennismakingsgesprek? Slechts een kop koffie en een uurtje van je tijd. Een goede deal, toch?

Vraag een gratis verkoopadvies aan!

Woning zoeken

Ben jij op zoek naar een (nieuw) huis in Etten-Leur? Zorg dat je niet achter het net vist en wél als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod! Dat doe je door jezelf direct in ons systeem te registreren. Onze tip: stel je zoekcriteria zo breed mogelijk in om er zeker van te zijn dat er geen enkele woning aan jouw aandacht ontsnapt. Beter te veel gezien dan de juiste gemist!

Op zoek naar jouw droomhuis?

Taxatierapport

Ga jij verhuizen, verbouwen of je hypotheek oversluiten? Speelt er een fiscale kwestie als erfenis, scheiding of schenking? Dan heb je een (gevalideerd) taxatierapport nodig en ben je bij ons aan het juiste adres! Onze makelaar kent Etten-Leur als zijn broekzak en staat voor je klaar om eerlijk en betrouwbaar een taxatie voor jou uit te voeren.

Regel snel & voordelig een onafhankelijk taxatierapport!

Gratis waardebpaling

Ben je nieuwsgierig of benieuwd naar de waarde van jouw huidige woning of appartement? Denk je wel eens aan verhuizen maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Dan is onze gratis waardebepaling perfect voor je! Vooral als je nog oriënterend bent en niet zeker weet of je wel wil of kan verhuizen is het goed om te weten wat hetgene wat je nu bezit waard is. Zodra je de waarde van je huidige woning weet, weet je ook wat je te besteden hebt aan een nieuwe woning. Wij komen daarom ook altijd heel graag - gratis en vrijblijvend uiteraard – eens langs om de waarde van jouw woning te bepalen. Dit kan overdag, in de avond of in het weekend.

Benieuwd wat jouw huis / appartement waard is?

Wil jij een huis kopen of verkopen in Etten-Leur?

Op zoek naar een makelaar die jouw wensen begrijpt? Bij 076 Makelaardij bieden we een persoonlijke aanpak en kennen we Etten-Leur als geen ander. Of je nu wilt kopen of verkopen, wij staan voor je klaar. Voel je meer dan welkom bij ons!

 • 9
  Fijn kennismakingsgesprek, duidelijke en overzichtelijke tijdslijn wat je als verkoper kunt verwachten. Komt afspraken goed na en reageert snel. Groepsapp voor de verkoop van ons huis, vonden wij erg prettig! Zo heb je korte lijntjes en snelle communicatie. Wij raden 076 zeker aan als makelaar!
  Een funda gebruiker
 • 8.3
  Mijn huis is binnen twee weken voor een goede prijs verkocht. Patricia is een erg fijn mens om mee te schakelen!
  Ezry Boumeester
 • 10
  Super fijne samenwerking. Snel en fijn contact. Geweldige makelaar voor het verkopen van je huis!
  Willeke Dirven
 • 8.2
  Vooral in aanvang van het verkooptraject ging 076 voortvarend te werk. Korte lijntjes, snelle reactie op vragen en/of opmerkingen kortom - een klein team dat heel snel kan 'schakelen' en eigenlijk 24/7 bereikbaar is. Naarmate het traject een langere doorlooptijd kreeg (wellicht ook veroorzaakt door dalende vraagprijzen) werd de frequentie van het contact iets minder. Zeker toen er uiteindelijk een koper werd gevonden en de verkoop kon worden afgerond bleek dat zij over voldoende kennis, ervaring en deskundigheid beschikken om e.e.a. adequaat af te ronden.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Na diverse makelaars over de vloer te hebben gehad sprong 076 daar al bovenuit. Hun duidelijke uitleg, route plan en de overzichtelijke opzet om ons huis te verkopen sprak ons erg aan.

  We werden niet teleurgesteld. Vooral hun bereikbaarheid, snelheid, professionaliteit en manier van snel schakelen leidde er toe dat ons huis snel verkocht werd. Zowel bij de verkoop van onze eigen woning en aankoop van onze nieuwe woning kwamen zij netjes en op tijd alle afspraken na. Vragen via de speciaal aangemaakte Whatsapp groep werden snel en inhoudelijk beantwoord.

  Voor ons is 076Makelaardij een echte aanrader. Een frisse kijk op zaken en vooral niet stoffig.

  Makelaardij 2.0!
  Maarten Brink
 • 8.3
  Het contact met de makelaar verliep buitengewoon goed. Niets op aan te merken. Ook service en deskundigheid was gewoon goed.
  Jaspers
 • 10
  Gaat heel snel en met heel veel overgave aan het werk. Is zelf en het team, ten alle tijden bereikbaar.
  van Nispen
 • 10
  Een andere makelaar heeft er 4 jaar niets voor gedaan. Maar 076 makelaardij doet wat er is afgesproken zelfs in het weekend en vakantie . Altijd bereikbaar ons huis binnen een week verkocht en dat van vele andere huizen verkopers. In een woord GRANDIOOS .
  Een funda gebruiker
 • 7
  ik kijk elke dag op funda hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  Een funda gebruiker
 • 10
  Met een goede marketing campagne, professionele aanpak, snel & flexibel schakelen met Jurgen en Angela hebben we onze woning binnen 7 dagen ruim boven onze verwachtingen kunnen verkopen. 076makelaardij is een aanrader voor verkoop van uw woning.
  Luijkx