076 Makelaardij

Vraag hier jouw gratis waardebepaling aan

Vraag een gratis waardebepaling aan

Ben jij benieuwd wat jouw woning in Etten-Leur op kan brengen? Dan ben je bij 076 Makelaardij aan het juiste adres. Wanneer jij je gegevens hiernaast achterlaat, dan nemen wij meteen contact met je op om de afspraak in te plannen. Natuurlijk mag je ook zelf contact met ons opnemen. Je kunt dan bellen naar 076-5320226 of ons een bericht sturen via info@076makelaardij.nl.

Gratis waardebepaling van jouw woning in Etten-Leur

“Wat is nu eigenlijk de waarde van mijn huis of appartement?” Wanneer die vraag door jouw hoofd schiet, ben je er het beste mee af om dat aan een expert te vragen. Natuurlijk zijn er genoeg online rekentools en goedbedoelde meningen van vrienden of familie. Maar het is ons vak!

Wij komen daarom ook altijd heel graag - gratis en vrijblijvend uiteraard - eens langs om de waarde van jouw woning te bepalen. Dit kan overdag, in de avond of in het weekend. Vooral als je nog oriënterend bent en niet zeker weet of je wel wilt of kunt verhuizen, is het goed om te weten wat datgene dat je nu bezit waard is. Zodra je de waarde van je huidige woning weet, weet je ook wat je te besteden hebt aan een nieuwe woning.

 • 10
  Wij zijn heel blij met 076 Makelaardij. Kennis van zaken. Betrouwbaar en snel. Wij komen zeker bij jullie terug.
  Hoseini
 • 10
  Ons huis was binnen 2 dagen onder voorbehoud verkocht, dankzij Jurgen en Angela. Voor zowel kopers als verkopers wordt alles heel goed, duidelijk en eerlijk uitgelegd. Ook werd er een bouwkeuring gedaan. Super fijn als je een huis gaat kopen en zeker wilt weten dat er geen verborgen gebreken zijn! Ons huis is goed in beeld gebracht via de socials met een goede video en mooie foto’s. Bedankt!
  Albers
 • 10
  Geweldige makelaardij met zeer prettige professionele mensen. Ze helpen je bij je zoektocht en lopen op een zeer prettige manier met je door de woning en vertellen daarnaast veel informatie. Aanrader!
  Aniek
 • 10
  Goede diens
  Zhan
 • 8.5
  Contact met de makelaar verliep prima. Telefonisch en via social media. Verwachtingen waren hoog aangezien de makelaar had aangegeven in het intake gesprek dat ons huis snel verkocht zou zijn, dit is uiteindelijk ook gebeurd binnen 5dagen op Funda. Samenwerking als zeer prettig ervaren.
  Een funda gebruiker
 • 8
  makelaar kwam bij het eerste gesprek goed over was erg positief over onze woning en de grote tuin gaf meteen een hogere prijs aan dan andere makelaar
  Rijkevorsel
 • 9.8
  Zeer bekwame en zeer goede begeleiding bij het verkopen van je woning tot aan de notaris toe .Zou hem zeer zeker aanbevelen bij andere mensen die de woning willen verkopen. Super !!! Dank je wel Jurgen.
  Suijkerbuijk
 • 8.5
  contact verliep fijn, via telefoon, mail of app. doordat zij de sleutel hadden, was het erg makkelijk om bezichtigen te plannen.
  van Sluis
 • 10
  Van begin tot einde super. We werden steeds op de hoogte gehouden over de acties. Heel goede begeleiding.
  Een funda gebruiker
 • 2
  Zeer slecht! Huis bezichtigd inclusief direct een bod zonder voorbehouden met deadline, zou met tegen partij overlegd worden en voor de deadline zou er contact opgenomen worden. Helaas nooit niets meer gehoord.
  G vk