Thuis in Etten-Leur

Thuis in ontzorgen, flexibiliteit en succes

Waar wij nog meer thuis in zijn

Een huis kopen of verkopen is iets heel persoonlijks. Daarom zoek je een makelaar bij wie je je thuis voelt. Die snapt dat jij je huis op de beste manier wilt verkopen. Maar ook weet waar jouw droomhuis te koop staat of komt. Iemand die het dorp als zijn broekzak kent en die echt weet wat er speelt. 076 Makelaardij doet dingen net even anders. We behalen het beste resultaat voor jou dankzij onze flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Met 100% liefde en volledige focus op Etten-Leur. Wil jij weten waar we verder thuis is zijn? Lees dan snel verder! 

 

Thuis in ontzorgen 

Wij nemen het volledige proces met alle liefde uit handen. Uiteraard houden we je persoonlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Thuis in flexibiliteit 

Een verkoop kan snel, maar hoeft niet. Wij luisteren naar jouw wensen en passen ons aan.

Thuis in succes 

Wij zijn professionele vakidioten en gaan altijd voor het maximale. Daarin gaan we ver voor onze klanten, we nemen meer tijd en zorgen persoonlijk voor een goede verkoop.

 • 10
  Hele fijne makelaar, snel en duidelijk contact. Denken met je mee en erg behulpzaam. Heeft kennis van zaken
  Een funda gebruiker
 • 9
  Een persoonlijke en fijne service. Fijn dat de sociale media zo efficiënt werd ingezet. Altijd de mogelijkheid tot direct contact met de makelaar, dat was heel prettig. En persoonlijk!
  Een funda gebruiker
 • 9.3
  076 heeft een duidelijke, eigen, aanpak. Er is aandacht voor detail m.b.t. de foto's en met het gebruik van social media wordt een breed publiek bereikt. Bij de bezichtigingen werd direct een reactie van de kijkers teruggekoppld; zo word je als verkoper echt betrokken bij de verkoop. Het hele proces was helder en transparant. Wij raden deze makelaar zeker aan!
  Een funda gebruiker
 • 9
  Het contact liep erg vlot, ze reageren snel. Een fijn team!
  Een funda gebruiker
 • 8
  Zeer tevreden. Goede begeleiding! Snel bereikbaar, heel accuraat en dus een absolute aanrader. Daarnaast prettig in de persoonlijke omgang.
  Een funda gebruiker
 • 10
  Jürgen en Angela hebben met veel persoonlijke aandacht en positieve energie ons huis succesvol weten te verkopen! Zeer hoog service niveau, niets was ze te gek! Zeker nu de markt weer aan het veranderen is weten zij als makelaars het verschil te maken. 076 Makelaardij is echt thuis in Etten-Leur!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Hele fijne en open communicatie via de appgroep. Verkoop verliep heel soepel! Wij waren heel tevreden over het hele proces. Van koffie tot champagne
  Bas van Haagen
 • 8.3
  Fijne en duidelijke manier van communiceren. In alles betrokken omtrent de verkoop van de woning. Dat hebben wij als zeer fijn ervaren!
  Tim van Dijk
 • 9.3
  Prima snel verkoopproces. Makelaar met kennis en kunde. Flexibel, snelle actie en reactie. Erg blij met resultaat!
  G.M. van Enter
 • 10
  Wow, wat een goed resultaat heeft het team van 076 geleverd in een zeer korte tijd! Communicatie verliep snel en duidelijk. Op alle fronten werd meegedacht en gekeken. Bedankt voor jullie dienstverlening en als het nog eens nodig is, weten we jullie zeker te vinden.
  Angelique