076 makelaardij

Thuis in Etten-Leur

Aanvraagforumulier taxatie offerte

Naast bellen, mailen of appen kan je hieronder ook meteen een berichtje voor ons achterlaten. Wanneer jij dat doet, zorgen wij dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen!

  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  076 Makelaardij

  Makelaarskantoor in Etten-Leur

  Oude Bredaseweg 8
  4872 AE Etten-Leur
  Nederland

  Email ons
  info@076makelaardij.nl

  Bel ons
  Telefoon: 076 53 20 226 

  KvK-nummer: 63668904
  BTW-nummer: NL8553.44.568.B01

  • 10
   uiteindelijk niet ons huis via hun verkocht maar zou het de volgende keer toch weer overwegen
   Jasper van den Bliek
  • 9.5
   Erg persoonlijk, zeer goede communicatie, gaan mee in je wensen en geven goede adviezen. Angela en Jurgen hebben kennis van het werk wat ze doen. Ook als je het ergens niet mee eens bent of dingen graag op een andere manier wil zien dan passen ze dit graag voor je aan of kijken met je mee wat de mogelijkheden zijn. Mocht ik in de toekomst nog iets gaan kopen of verkopen, dan kom ik zeker terug naar 076makelaardij!
   Nicole Fiolet
  • 9
   076 Makelaardij regelt de zaken op een eigentijdse manier. Goed gebruikmakend van de huidige media zoals Facebook en Whatsapp. Zeker een aanrader!
   Een funda gebruiker
  • 9
   Ik vind de manier van bezichtigen met 076 erg fijn, korte rondleiding met de makelaar maar daarna ook nog voldoende tijd om zelf te kijken en voor vragen. Je hebt totaal geen opgejaagd gevoel dat de volgende partij weer klaar staat.
   Claire Roebroeks
  • 10
   Een super prettige samenwerking! Deze mensen denken met je mee en begeleiden je bij elke stap. Hebben een goede kennis van de huidige markt. En handelen hier ook naar. Ze reageren super snel op vragen en berichten. Twee makelaars die erg toegewijd zijn aan hun werk! Het kan ook niet anders dan deze toppers een super goede beoordeling te geven! Bedankt voor al jullie hulp we zijn super tevreden!
   van Oudenaarden
  • 8
   Alles is super verlopen. Zijn goed bereikbaar en hebben een handige app dat iedereen tegelijk van alles op de hoogte is
   Een funda gebruiker
  • 9.8
   Erg persoonlijk, zeer goede communicatie, gaan mee in je wensen en geven goede adviezen. Angela en Jurgen hebben kennis van het werk wat ze doen. Zij zijn zeer deskundig en vriendelijk. Ontwikkelingen werden per telefoon of whatsapp doorgegeven. Service tot aan verkoop. Bedankt voor jullie dienstverlening en als het nog eens nodig is, weten we jullie zeker te vinden.
   Demir
  • 10
   Duidelijk alles uitgelegd
   Oosterbos
  • 10
   Na diverse makelaars over de vloer te hebben gehad sprong 076 daar al bovenuit. Hun duidelijke uitleg, route plan en de overzichtelijke opzet om ons huis te verkopen sprak ons erg aan. We werden niet teleurgesteld. Vooral hun bereikbaarheid, snelheid, professionaliteit en manier van snel schakelen leidde er toe dat ons huis snel verkocht werd. Zowel bij de verkoop van onze eigen woning en aankoop van onze nieuwe woning kwamen zij netjes en op tijd alle afspraken na. Vragen via de speciaal aangemaakte Whatsapp groep werden snel en inhoudelijk beantwoord. Voor ons is 076Makelaardij een echte aanrader. Een frisse kijk op zaken en vooral niet stoffig. Makelaardij 2.0!
   Maarten
  • 6
   Makelaar die vaak gehaast overkomt. De ene makelaar heeft meer bouwkundig verstand dan de andere. Niet tevreden, niet ontevreden.
   Bram Vermunt