Mijn favorieten

Je woning verkopen

 

Je woont in Etten-Leur en bent van plan om je huis te gaan verkopen?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben makelaardij en marketing onder 1 dak en zijn hiermee groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om met een persoonlijke aanpak te werk te kunnen gaan. Daarom beginnen we altijd met een kennismaking. Onder het genot van een kop koffie bij jouw thuis leren we elkaar beter kennen en bekijken we meteen samen het huis. Het is voor ons namelijk heel belangrijk dat we echt een klik hebben. Je gaat je meest kostbare bezit in onze handen leggen en dat moet goed voelen. We vergelijken het altijd met liefde. Als het goed is gaan we namelijk een korte en heftige relatie met elkaar aan en dat kan alleen maar werken op basis van 100% vertrouwen! De kosten van deze kennismaking? Enkel die kop koffie en een uur van je tijd. Goede deal toch?VERKOOP JE HUIS IN ETTEN-LEUR

Bij het verkopen van een huis komt veel meer kijken dan alleen een te koop bord in je tuin, een plaatsing op funda en een handtekening bij de notaris. Dat hele proces daar tussen, dat pakken wij met al onze passie en energie voor je aan. Wij houden van eerlijkheid, transparantie en korte lijntjes. Daarom maken we bijvoorbeeld altijd een groepsapp met zowel de verkoper(s) als het 076 Makelaardij team, waarin we elkaar continu van alle stappen en ontwikkelingen op de hoogte kunnen houden. Wanneer jij je woning bij ons te koop zet worden we namelijk één team. Gaan we er samen tegenaan en gaan we samen knallen!


LAAT JE WONING OPVALLEN

Wij zijn van mening dat alleen het beste goed genoeg is en zetten net die extra stappen om jouw huis opvallend in de markt te zetten. Daarom werken wij samen met een team van specialisten op oa het gebied van woningopname, fotografie, plattegronden en bouwkundige keuringen. Zo kunnen wij met de volle focus doen waar wij zelf goed in zijn: de communicatie en verkoop van je huis. We bepalen de mogelijk geschikte doelgroepen voor de woning en richten onze hele communicatiecampagne daarop in. We gebruiken zowel de gekende, maar vooral ook de nieuwe, communicatie middelen. Moeilijke zaken maken we makkelijk en we weten dat mensen nu eenmaal liever sprekende beelden bekijken dan ellenlange teksten lezen. Ons streven is dat ruim voor de massa op funda, juist heel Etten-Leur al weet dat jullie je huis gaan verkopen.


WAAROM ONS ALS MAKELAAR

Naast onze persoonlijke klik om samen aan de slag te gaan om je huis te verkopen, vinden wij nog 2 dingen ontzettend belangrijk. Allereerst de kennis van de Etten-Leurse markt én mensen. Onze focus ligt ook niet voor niets voor de volle 100% op Etten-Leur. Wij wonen, werken, sporten en leven hier. Onze reistijden zijn nooit langer dan 10 minuten, we weten precies hoe de buurt is of waar de dichtstbijzijnde school staat. Daarnaast de 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit en het gebruik van je boerenverstand. Dat betekend dat wij juist werken buiten de doordeweekse 9-5 uren en dus wel 's avonds en in het weekend klaar staan. Zo zorgen we ervoor dat jouw potentiële kopers altijd op hun gemak kunnen komen kijken wanneer zij daar de tijd voor hebben. Kleine voorwaarde, voor een eerste bezichtiging moet het wel nog licht zijn!
 

ZIE JIJ HET WEL ZITTEN?

Vul snel onderstaande gegevens in en we maken meteen een afspraak!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring