Mijn favorieten

Je woning verkopen

  • Direct aan de slag
  • De perfecte woning voor de beste prijs

Als je jouw huis direct wilt verkopen via of aan een makelaar, ben je bij 076 Makelaardij aan het juiste adres! We hebben makelaardij en marketing onder één dak en zijn hiermee groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om met een persoonlijke aanpak te werk te kunnen gaan. Daarom beginnen we altijd met een kennismaking. Onder het genot van een kop koffie bij jou thuis leren we elkaar beter kennen en bekijken we meteen samen het huis. Het is voor ons namelijk heel belangrijk dat we echt een klik hebben. Je gaat je meest kostbare bezit in onze handen leggen en dat moet goed voelen. We vergelijken het altijd met liefde. Als het goed is gaan we namelijk een korte en heftige relatie met elkaar aan en dat kan alleen maar werken op basis van 100% vertrouwen! De kosten van deze kennismaking? Enkel die kop koffie en een uur van je tijd. Goede deal toch?

Wilt u alles weten over onze verkoopbegeleiding?

Neem contact met ons op

Jouw huis in Etten-Leur direct verkopen via of aan onze makelaar

Bij het verkopen van een huis komt veel meer kijken dan alleen een te koop bord in je tuin, een plaatsing op funda en een handtekening bij de notaris. Dat hele proces daar tussen, dat pakken wij met al onze passie en energie voor je aan. Wij houden van eerlijkheid, transparantie en korte lijntjes. Daarom maken we bijvoorbeeld altijd een groepsapp met zowel de verkoper(s) als het 076 Makelaardij team, waarin we elkaar continu van alle stappen en ontwikkelingen op de hoogte kunnen houden. Wanneer jij je woning bij ons te koop zet, worden we namelijk één team. Gaan we er samen tegenaan en gaan we samen knallen! Bovendien kun je jouw huis ook direct verkopen aan onze makelaar. Dit is vooral handig wanneer je zelf al een nieuw huis gevonden hebt en geen dubbele hypotheeklasten wilt betalen. Je weet snel welk bedrag je voor jouw huis krijgt en bent snel af van administratie en onderhoud. Zo kan jij je volledig richten op je nieuwe woning.

Laat jouw woning opvallen

Wij zijn van mening dat alleen het beste goed genoeg is. Daarom zetten wij net die extra stappen om jouw huis opvallend in de markt te zetten en direct voor de beste prijs te verkopen. Daarom werken wij samen met een team van specialisten op onder andere het gebied van woningopname, fotografie, plattegronden en bouwkundige keuringen. Zo kunnen wij met de volle focus doen waar wij zelf goed in zijn: de communicatie en het direct verkopen je huis. We bepalen de mogelijk geschikte doelgroepen voor de woning en richten onze hele communicatiecampagne daarop in. We gebruiken zowel de gekende, maar vooral ook de nieuwe communicatiemiddelen. Moeilijke zaken maken we makkelijk en we weten dat mensen nu eenmaal liever sprekende beelden bekijken dan ellenlange teksten lezen. Ons streven is dat ruim voor de massa op funda, heel Etten-Leur al weet dat jullie je huis gaan verkopen.

Waarom ons als makelaar inschakelen?

Naast onze persoonlijke klik om samen aan de slag te gaan om je huis te taxeren en direct te verkopen, vinden wij nog twee dingen ontzettend belangrijk. Allereerst de kennis van de Etten-Leurse markt én mensen. Onze focus ligt ook niet voor niets voor de volle 100% op Etten-Leur. Wij wonen, werken, sporten en leven hier. Onze reistijden zijn nooit langer dan 10 minuten, we weten precies hoe de buurt is of waar de dichtstbijzijnde school staat. Daarnaast is de 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit en het gebruik van je boerenverstand belangrijk. Dat betekent dat wij juist werken buiten de doordeweekse 9-5 uren en dus ook 's avonds en in het weekend klaarstaan om jouw huis te verkopen. Zo zorgen we ervoor dat jouw potentiële kopers altijd op hun gemak kunnen komen kijken, wanneer zij daar de tijd voor hebben. Een kleine voorwaarde: voor een eerste bezichtiging moet het wel nog licht zijn!

Zie jij het zitten?

Wil je jouw huis door ons laten verkopen of direct aan onze makelaar verkopen? Neem dan contact met ons op via 0765320226 of stuur ons een e-mail. Of vul hieronder je gegevens in en we maken meteen een afspraak! Door onze voortvarende werkwijze kun jij direct aan de slag met het verkopen van je huis.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring