Mijn favorieten

TAXATIE

Wil je een huis gaan kopen? Dan heb je bijna altijd ook een taxatierapport nodig. Dit is nodig voor het afsluiten van een hypotheek en als je de waarde van je woning of van de woning die je wilt kopen wilt weten. In Etten-Leur verzorgt 076 Makelaardij deze taxaties voor je. Door het huis te laten taxeren weet je of je niet te veel voor het huis betaalt. De taxatie is tevens nodig voor de bank om te kijken hoeveel het huis waard is en of het een goede investering is. Wanneer je een hypotheek moet afsluiten, is een taxatie dus verplicht. Wij maken een eerlijke en betrouwbare taxatie en zorgen zo dat je de juiste prijs voor jouw droomhuis betaalt.
 WAAROM TAXATIE DOOR 076MAKELAARDIJ?

De taxatie is erg belangrijk voor de hypotheekverstrekker en mag alleen gedaan worden door een erkende taxateur. Alle taxaties in Etten-Leur verzorgen wij graag voor jullie. Waarom je voor ons moet gaan?

  • Wij bieden garantie, vakbekwaamheid en integriteit. Wij zijn namelijk aangesloten bij VBO en alle VBO-taxateurs hebben een erecode en een tuchtreglement ondertekend.
  • Je bent verzekerd van een kwalitatieve taxateur. Wij zijn namelijk ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert.
  • Bij ons kun je terecht voor een NWWI taxatie. Deze taxatie wordt door veel geldverstrekkers verplicht.
  • Wij hebben het beste met je voor en willen je op een zo goed mogelijke manier helpen.
  • Je kunt rekenen op gepast advies en een betrouwbare partner.

 

KOOP JE DROOMHUIS

Als makelaar hebben wij een schat aan ervaring en veel kennis op het gebied van huizen verkopen, kopen, taxeren en van aankoopbegeleiding. Wij opereren alleen als makelaar in Etten-Leur. Een betrokken partij, dat is wat we zijn. Wij willen alleen het beste voor jou en zorgen dat je droomhuis werkelijkheid wordt. Weten waar je aan toe bent en hoeveel het huis dat je wilt kopen daadwerkelijk waard is? Laat ons het huis taxeren.