Mijn favorieten

TAXATIE

  • Direct aan de slag
  • De perfecte woning voor de beste prijs

Wil je een huis gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een taxateur in Etten-Leur? Of ga je jouw huis verkopen en heb je daarom een taxatierapport nodig? Dit rapport is nodig voor het afsluiten van een hypotheek en als je de waarde van je woning of van de woning die je wilt kopen wilt weten. In Etten-Leur verzorgt de taxateur van 076 Makelaardij deze taxaties voor je. Door het huis te laten taxeren weet je of je niet te veel voor het huis betaalt. De taxatie is tevens nodig voor de bank om te kijken hoeveel de woning waard is en of het een goede investering is. Wanneer je een hypotheek moet afsluiten voor je woning, is een taxatie dus verplicht. Wij maken een eerlijke en betrouwbare taxatie en zorgen zo dat je de juiste prijs voor jouw droomhuis betaalt.

Wilt u alles weten over taxatie?

Neem contact met ons op

Waarom je het best kunt kiezen voor onze taxateur in Etten-Leur?

De taxatie van je woning is erg belangrijk voor de hypotheekverstrekker en mag alleen gedaan worden door een erkende taxateur. De taxatie voor jouw woning in Etten-Leur, verzorgt onze taxateur graag. Waarom je voor ons moet gaan?

  • Wij bieden garantie, vakbekwaamheid en integriteit. Wij zijn namelijk aangesloten bij VBO en alle VBO-taxateurs hebben een erecode en een tuchtreglement ondertekend.
  • Je bent verzekerd van een kwalitatieve taxateur in Etten-Leur. Wij zijn namelijk ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert.
  • Bij ons kun je terecht voor een NWWI taxatie. Deze taxatie wordt door veel geldverstrekkers verplicht.
  • Wij hebben het beste met je voor en willen je op een zo goed mogelijke manier helpen.
  • Je kunt rekenen op gepast advies en een betrouwbare partner.

Koop je droomhuis!

Als makelaar hebben wij een schat aan ervaring en veel kennis op het gebied van huizen verkopen, kopen, taxeren en van aankoopbegeleiding. Wij opereren als makelaar en taxateur enkel in Etten-Leur. Een betrokken partij, dat is wat we zijn. Wij willen alleen het beste voor jou en zorgen dat je droomhuis werkelijkheid wordt. Weten waar je aan toe bent en hoeveel het huis dat je wilt kopen daadwerkelijk waard is? Laat ons de woning aan een taxatie onderwerpen! Heb je interesse of vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar 0765320226.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring