Thuis in Etten-Leur

Aankoopmakelaar voor je droomhuis in Etten-Leur

Aankoopbegeleiding voor je droomhuis in Etten-Leur

Ben jij op zoek naar jouw droomhuis in Etten-Leur en doe je dat graag met professionele aankoopbegeleiding? Snap jij goed dat in deze veranderende markt je qua onderhandelen weer sterk kan staan? Of heb je een huis gezien dat je maar niet kan vergeten en wil je daar nu echt graag gaan kijken? De verkopend makelaar werkt voor de verkopende partij en zal die belangen behartigen. Wij vinden het verstandig om zelf ook een professional mee te nemen. Dat is waarom wij van 076 Makelaardij aankoopbegeleiding aanbieden. Wij willen namelijk het beste voor jou en zorgen dat jij dat droomhuis krijgt voor de beste prijs. Door onze ervaring weten wij precies waar we op moeten letten en houden wij het hoofd koel als jij stiekem al verkocht bent!

 

De voordelen van aankoopbegeleiding

Bij het kopen van een huis doorloop je een proces van verschillende stappen. Je kunt ons van begin af aan als hulptroep inzetten, maar we kunnen ook aanhaken op het moment dat je over wil gaan tot bijvoorbeeld het doen van een bod en het opstarten van de onderhandelingen. Het gaat er om dat jij met een goed gevoel en voor de beste prijs je nieuwe droomhuis koopt! De voordelen van onze aankoopbegeleiding voor jou zijn:

 • Een makelaar met lokale kennis van de markt en collega's;
 • Wij gaan mee met de bezichtigingen;
 • Wij hebben ervaring met het onderhandelen;
 • Je krijgt advies over de te nemen stappen;
 • Jij hebt een makelaar die jouw belangen behartigt;
 • We schakelen onze bouwkundige kennispartner in zodra we denken dat dat nodig is;
 • Je bespaart geld, tijd en zorgen;
 • Je koopt een huis voor de beste prijs;
 • Ook als je verliefd bent op het huis en je jezelf er al ziet wonen, blijven wij rationeel.;
 • We ondersteunen je tot de aankoop is afgerond. Daarna vieren we samen!;

Ga voor een super scherp tarief

Wij zijn van mening dat aankoopbegeleiding niet duur hoeft te zijn en voor jou altijd meer moet opleveren dan dat het kost. Het gaat namelijk om jouw droomhuis en jouw portemonnee. Het is onze taak om daarvoor samen het allerbeste resultaat te realiseren. De perfecte woning voor de beste prijs, dat is altijd persoonlijk en altijd op maat. En dat regelen wij met onze aankoopbegeleiding! Dus heb je jouw oog laten vallen op een prachtpand in Etten-Leur? Wij gaan graag met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op via 076-5320226 of stuur ons een e-mail. We leggen je graag volledig vrijblijvend uit wat wij met onze aankoopbegeleiding voor jou kunnen betekenen!

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we een gratis adviesgesprek inplannen?

Ontdek hoe onze aankoopbegeleiding jouw droomhuis kan realiseren! Het draait om jouw ideale woning en jouw budget. Wij streven naar het beste resultaat voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op via 076-5320226 of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende uitleg over onze aankoopbegeleiding!

 • 10
  Het contact met de makelaar was heel gemoedelijk, persoonlijk en betrokken. Er was een vlotte communicatie en ze hebben goede kennis van de lokale markt. Duidelijke verkoopstrategie die ook werd waargemaakt, binnen 1 week verkocht. Dat wij tijdens de bezichtigingen via de app op de hoogte werden gehouden vonden wij fijn. Waren altijd bereikbaar als je met vragen zat. Jurgen en Angela zijn zeer gedreven mensen die ons met goed advies en begeleiding door dit verkoopproces heen hebben geloodst. Wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop en raden deze makelaar ten zeerst aan.
  Rianne Hultermans
 • 9
  Fijn contact, met korte lijnen. Alles is ons uit handen genomen en werd voor ons geregeld. Het huis was binnen een week verkocht, mede door de bezichtigingen te plannen in 1 weekend. Wij zijn heel tevreden over hoe goed en snel alles gegaan is.
  Een funda gebruiker
 • 9
  De makelaar heeft heel snel een koper gevonden en het tekenen van de koopovereenkomst was een aangename bijeenkomst. Verder verliep alles naar wens.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Top team, altijd bereikbaar en vol energie bezig om jouw huis optimaal te verkopen. Uitstekende ervaring!
  Sander Husken
 • 8.8
  076 is een jong en enthousiast team. Ze communiceren open en direct en daarmee is de samenwerking zeer prettig. Ze zijn deskundig en hebben een visie waarin ze echt geloven en dat straalt er aan alle kanten vanaf. Echt een team met passie voor het werk.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Vanaf het eerste moment helder en duidelijk geweest. Juiste en goede uitleg en tijdige informatie gekregen. Korte duidelijke lijntjes en altijd bereid om ons te woord te staan en ons te voorzien van antwoorden op de door ons gestelde vragen. Actief bezig geweest met werven van kopers . Kortom prima, netjes en vakkundig geholpen !
  van den Maagdenberg
 • 10
  Betrokken, accuraat, deskundig, klantvriendelijk, uitgebreide kennis van de markt. De verkoop is soepel verlopen voor zowel verkoper als koper
  Toon
 • 8.3
  contacten die verliepen goed . hij had een whatapp aangemaakt en daar hadden we contact met elkaar . verkoop liep veel op Facebook en bij funda was allemaal duidelijk te vinden. Jurgen Jaspers een fijne man om mee onderhandelen top.
  Een funda gebruiker
 • 2
  We zouden geïnformeerd worden wanneer er een bod op een huis waar we een bezichtiging hebben gedaan om ook zo zelf de mogelijkheid te hebben nog te bieden (hadden e.e.a. aan verbouwingskosten uitzoekwerk). Niks gehoord tot het moment dat de woning verkocht was.
  Tim
 • 9
  Kennis van de markt in Etten-Leur. Duidelijke communicatie via app. Reageert snel op vragen. Enthousiast. Huis stond snel op Facebook en Funda. Huis binnen 6 weken verkocht.
  Een funda gebruiker