Mijn favorieten

STILLE VERKOOP

Wil jij wel verhuizen maar pas als jij jouw droomhuis hebt gevonden? Dan ben jij zeker niet de enige die er zo over denkt. Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

We zetten niet alleen jouw huis bij ons in de stille verkoop. Wij gaan ook kijken of er bij ons huizen in de stille verkoop staan die aan jouw criteria voldoen.

Op dit moment zijn er velen die pas willen verhuizen als ze hun droomhuis hebben gevonden. De woningmarkt is aan het uitdrogen en als iedereen op elkaar gaat zitten moet iedereen blijven zitten waar hij zit.

Dus jouw huis wordt getoond aan onze woningzoekers die we vertellen dat jouw huis pas echt in verkoop komt als jij jouw droomhuis hebt gevonden. 
Op deze manier heb je je koper misschien al gevonden op het moment dat jij jouw droomhuis gevonden hebt en maak jij weer kans om je droomhuis te vinden zonder dat dat überhaupt op de markt komt. 

Ben je geïnteresseerd om jouw huis in de stille verkoop te zetten of om als zoeker op de hoogte gehouden te worden van ons aanbod woningen in stille verkoop of beiden? Vul dan hieronder jouw gegevens in.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring