076 Makelaardij

Vraag hier jouw gratis zoekopdracht aan

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod?

Ben jij op zoek naar een (nieuw) huis in Etten-Leur? Zorg dat je niet achter het net vist en wel als eerste op de hoogte bent van het nieuwe aanbod! Dat doe je door jezelf hieronder direct in ons systeem te registreren.

Onze tip: stel je zoekcriteria zo breed mogelijk in om er zeker van te zijn dat er geen enkele woning aan jouw aandacht ontsnapt! Beter te veel gezien dan de juiste gemist ;-) 

Uw gegevens

Persoonsgegevens
Aanhef
Voorletters
Achternaam*
Tussenvoegsel
Adresgegevens
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Contactgegevens
Telefoon
Mobiel
E-mail*
Opmerking

Zoeken in plaats

Plaatsen

Financieel

Koopprijs van €
Koopprijs tot €

Woning kenmerken

Soort object*
Soort bouwvorm
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

 • 10
  De makelaar was altijd bereikbaar en legt alles in heldere taal uit. Ik ben erg tevreden over de service!
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Slagvaardig, kennis van de plaatselijke markt, hulpvaardig en klantvriendelijk. Duidelijke folder en voorlichting. Ook de medewerkers van de betreffende makelaar zijn deskundig, vriendelijk en nemen de tijd om een en ander toe te lichten.
  van de Wiel
 • 8.5
  Prima makelaar. Goede communicatiemiddelen en altijd bereikbaar. Daarnaast bijz flexibel in tijden (dit team werkt altijd!) waardoor je het gevoel krijgt dat dr makelaar zich aanpast aan jou, en niet andersom.
  Patrick Goes
 • 9.3
  Prima makelaar met veel kennis en ervaring met de lokale markt. Hun aanpak en werkwijze is helemaal van deze tijd. Korte lijnen door gebruik van whatsapp. Zijn heel erg betrokken bij de klant en doen alles voor een goede en geslaagde afhandeling. Kortom overweeg je te verkopen in Etten-Leur ga zeker naar 076 makelaardij. Dank Jürgen, Angela en team
  Sellier
 • 9.5
  Hele fijne makelaar. Ontzettend flexibel voor zowel de koper als verkoper wat enorm helpt. In Etten-Leur absoluut dé speler om je huis te verkopen.
  Een funda gebruiker
 • 10
  076 Makelaardij wekte vanaf het begin vertrouwen een goede partij te zijn. De deskundigheid, betrokkenheid, alert zijn op en tijdens belangrijke momenten van Angela en Jurgen gaf ons een goed en gerust gevoel. Het te verkopen huis was voordat het online was al verkocht. Dit toont de genoemde kwaliteiten van 076 Makelaardij !! Zodra er iets te melden was werd je via een Whatsapp geïnformeerd en al onze vragen werden direct beantwoord. Ook de begeleiding naar de notaris vonden we uitsteken. Kortom, een geweldige makelaar. Niet twijfelen dit is een goede makelaar!
  Fred
 • 10
  Goede begeleiding door 076 makelaar. Zonder zorgen mijn huis snel en goed verkocht. Ik kan iedereen 076 makelaar aanraden. Top gedaan!
  jeroen mullens
 • 10
  Fijn/makkelijk contact met de makelaars betreft vragen beantwoorden en benodigde informatie uitwisselen ect, alles is duidelijk uitgelegd. Mooi resultaat behaald met de foto's, bezichtigingen en uiteindelijke biedingen. We raden ze zeker aan!
  Wendy Heesters
 • 10
  Hele fijne makelaar, snel en duidelijk contact. Denken met je mee en erg behulpzaam. Heeft kennis van zaken
  Een funda gebruiker
 • 6
  Dame is vriendelijk de man een stuk minder. Afspraken maken voor bezichtigingen gaat prima.
  Service tot aan verkoop. Terugbellen is lastig.
  Sükrü