Mijn favorieten

EEN HUIS KOPEN

Je hebt hem gevonden! In Etten-Leur staat het huis van je dromen te koop, je kunt hem maar niet vergeten en je wil er graag zo snel mogelijk gaan kijken. Dus maak je een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging. Je moet je wel goed realiseren dat deze makelaar voor de verkopende partij werkt. Wij vinden het verstandig om zelf ook een professional mee te nemen. Dat is waarom wij aankoopbegeleiding aanbieden. Wij willen namelijk het beste voor jou en zorgen dat je dat droomhuis krijgt voor de beste prijs. Door onze ervaring weten wij precies waar we op moeten letten en houden wij het hoofd koel als jij stiekem al verkocht bent!DE AANKOOPMAKELAAR

Bij het bezichtigen van een huis let je zelf vaak goed op de verschillende ruimtes, hoe de afwerking is, hoe de tuin ligt en hoeveel er aan gedaan moet worden om het helemaal naar je zin te maken. Omdat de huizenmarkt voor ons dagelijkse business is, kijken wij er net weer even anders tegenaan. We letten meer op de details, kunnen je de aanvullende mogelijkheden van de woning schetsen, maar ook eventuele de mogelijke alternatieven laten zien die al op de markt staan of gaan komen.

Ook in onze aankoopbegeleiding trekken we namelijk op als team. We hebben vooraf en tussendoor intensief contact, zodat we exact weten wat je woonwensen zijn en welke opties daaraan zouden kunnen voldoen. Hierdoor kunnen wij altijd passend en persoonlijk advies geven. Het is slim om in een markt van professionals ook ten tonele te komen met een professional. Zeker wanneer het aankomt op onderhandelingen voeren. We laten allemaal emotie tussen ons als team en gaan met onze puur zakelijke pet naar de verkopende partij.
 

DE VOORDELEN

Bij een huis kopen doorloop je een proces van verschillende stappen. Je kunt ons van begin af aan als hulptroep inzetten, maar we kunnen ook aanhaken op het moment dat over wilt gaan tot bijvoorbeeld het doen van een bod en opstarten van de onderhandelingen. Het gaat er om dat jij met een goed gevoel en voor de beste prijs je nieuwe droomhuis zal kopen! De voordelen van onze aankoopbegeleiding voor jou zijn:
 • Een makelaar met lokale kennis van de markt en collega's;
 • Wij gaan mee met de bezichtigingen;
 • Wij hebben ervaring met het onderhandelen;
 • Je krijgt advies over de te nemen stappen;
 • Jij hebt een makelaar die jouw belangen behartigt;
 • We schakelen onze bouwkundige kennispartner in zodra we denken dat dat nodig is;
 • Je bespaart geld, tijd en zorgen
 • Je koopt een huis voor de beste prijs;
 • We nemen ook de kleine lettertjes van het koopcontract samen door;
 • Wij blijven altijd rationeel, ook als jij verliefd bent geworden op het huis en jezelf er al ziet wonen;
 • Tot het moment dat onze gezamenlijke missie is gelukt en de woning voor de beste voorwaarden is aangekocht, dan proosten en feesten we samen!


SUPER SCHERP TARIEF

Wij zijn van mening dat aankoopbegeleiding niet duur hoeft te zijn en voor jou altijd meer moet opleveren dan dat het kost. Het gaat namelijk om jouw droomhuis en jouw portemonnee. Het is onze taak om daarvoor samen het allerbeste resultaat te realiseren. De perfecte woning voor de beste prijs, dat is altijd persoonlijk en altijd op maat. En dat regelen wij! Dus heb je je oog laten vallen op een prachtpand in Etten-Leur? Wij gaan graag met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op. We leggen je graag volledig vrijblijvend uit wat wij hierin voor jou kunnen betekenen!